Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

Reteta culinara Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte din categoria Porc. Cum sa faci Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

 

Imi place lintea, imi place muschiuletul de porc...Am zis sa aduc ceva nou la aceste ingrediente. Cel mai nou pentru mine a fost aroma chimenului in mancare...Inspirata din bucataria turceasca aceasta aroma m-a cucerit pe deplin. Chiar daca turcii nu consuma carne de porc m-am gandit ca se potriveste foarte bine aceasta aroma cu carnea frageda a muschiuletului. Merita sa incercati macar o data aroma chimenului prajit si macinat in mojar, sa vi se umple narile de aroma mirodeniei :)

Ingrediente Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte

1 muschiulet de porc

2 linguri chimen

1 lingura piper 3 arome

sare

2 linguri ulei de masline

pentru piureul de linte:

200 gr linte uscata verde

2 cartofi

1 praf de sare

1 lingura unt gras 80%

1 lingurita din amestecul facut din chimen si piper

Categorii