Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte
Reteta culinara Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte din categoria Porc. Cum sa faci Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte
Imi place lintea, imi place muschiuletul de porc...Am zis sa aduc ceva nou la aceste ingrediente. Cel mai nou pentru mine a fost aroma chimenului in mancare...Inspirata din bucataria turceasca aceasta aroma m-a cucerit pe deplin. Chiar daca turcii nu consuma carne de porc m-am gandit ca se potriveste foarte bine aceasta aroma cu carnea frageda a muschiuletului. Merita sa incercati macar o data aroma chimenului prajit si macinat in mojar, sa vi se umple narile de aroma mirodeniei :)
Ingrediente Muschiulet de porc in crusta de chimen cu piper si piure de linte
1 muschiulet de porc
2 linguri chimen
1 lingura piper 3 arome
sare
2 linguri ulei de masline
pentru piureul de linte:
200 gr linte uscata verde
2 cartofi
1 praf de sare
1 lingura unt gras 80%
1 lingurita din amestecul facut din chimen si piper