Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc
Reteta culinara Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc din categoria Porc. Cum sa faci Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc
Am pregatit zilele trecute aceasta masa penru baieti, eu care postesc m-am saturat din priviri si din amintiri :) . Mananc foarte rar carne de porc, extrem de rar as zice dar nu as refuza un muschiulet de porc la cuptor caruia ii place sa fie alintat cu cele mai fine si aromate retete si te rasplateste in schimb cu o aroma si o textura aparte.
Ingrediente Muschiulet de porc in vin alb si seminte aromate/Filet mignon de porc au vin blanc
Pentru aceasta reteta am avut nevoie de
un muschiulet de porc, filet mignon cum se numeste in Franta ( din care eu ma folosit doar jumatate )
putina sare de Guérande, o sare care eu o apreciez foarte mult si in forma de flori de sare sau sare mai mare gri la culoare care se macina proaspat
putin piper proaspat macinat,
boia,
o lingurita de plina de amestec de seminte aromate ( chimen, coriandru, ienibahar) care dau un gust aparte fripturilor la cuptor,
amestec de 5 feluri de boabe de piper.
In plus am mai adaugat
aproximativ 150-200 ml de vin alb demisec
putin ulei.