Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Reteta culinara Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

 

Sunt literalmente indragostit de acest aparat...gatesc de ceva vreme la el si sincer, este de departe cel mai bun mod de a gati... ORICE !  Modalitatea de a gati la o temperatura constanta, in vid, felul in care se infuzeaza aromele, pierderile foarte mici de gramaj, posibilitatea de a gati constant in toata profunzimea carnii si textura, oh Doamne, textura, este DIVINA!!!!

Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide

Muschiulet de porc – 1 buc Rosii uscate (din borcan) – 10 buc Fistic – 1 lingura Migdale – 1/2 lingura Merisoare deshidratate – 1 lingura Caju – 1/2 lingura Seminte de chilli – 1/2 lingurita Sunca de Parma – 2 felii Unt – 25 g Ulei de masline – 2 linguri Vin rosu demisec – 25 ml Sare si piper – dupa gust

Muschiulet de porc – 1 buc

Rosii uscate (din borcan) – 10 buc

Fistic – 1 lingura

Migdale – 1/2 lingura

Merisoare deshidratate – 1 lingura

Caju – 1/2 lingura

Seminte de chilli – 1/2 lingurita

Sunca de Parma – 2 felii

Unt – 25 g

Ulei de masline – 2 linguri

Vin rosu demisec – 25 ml

Sare si piper – dupa gust

Categorii