Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide
Reteta culinara Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide
Sunt literalmente indragostit de acest aparat...gatesc de ceva vreme la el si sincer, este de departe cel mai bun mod de a gati... ORICE ! Modalitatea de a gati la o temperatura constanta, in vid, felul in care se infuzeaza aromele, pierderile foarte mici de gramaj, posibilitatea de a gati constant in toata profunzimea carnii si textura, oh Doamne, textura, este DIVINA!!!!
Ingrediente Muschiulet de porc umplut cu rosii uscate, caju, fistic si migdale - totul gatit Sous Vide
Muschiulet de porc – 1 buc Rosii uscate (din borcan) – 10 buc Fistic – 1 lingura Migdale – 1/2 lingura Merisoare deshidratate – 1 lingura Caju – 1/2 lingura Seminte de chilli – 1/2 lingurita Sunca de Parma – 2 felii Unt – 25 g Ulei de masline – 2 linguri Vin rosu demisec – 25 ml Sare si piper – dupa gust
Muschiulet de porc – 1 buc
Rosii uscate (din borcan) – 10 buc
Fistic – 1 lingura
Migdale – 1/2 lingura
Merisoare deshidratate – 1 lingura
Caju – 1/2 lingura
Seminte de chilli – 1/2 lingurita
Sunca de Parma – 2 felii
Unt – 25 g
Ulei de masline – 2 linguri
Vin rosu demisec – 25 ml
Sare si piper – dupa gust