Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

Reteta culinara Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie din categoria Vita. Specific Franta. Cum sa faci Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

 

,,Bunatati pentru Craciun ""   Am preparat  un pranz rapid cu muschiulet de vitel . Alaturat am pus o salata de cruditati si un pahar de vin rosu . Nimic complicat dar delicios .

 

INGREDIENTE
500 gr muschiulet de vitel 3 catei usturoi 3 linguri ulei 1 lingura unt 1 lingura rasa salvie uscata si maruntita 1 lingurita boia dulce afumata 1lingurita piper rosu boabe 1 lingurita cimbru verde tocat sare Carnea de vitel se portioneaza in felii nu foarte subtiri . Carnea se pune la prajit in uleiul amestecat cu unt . Usturoiul se curata ,se taie si se pune peste carne . Presarati pe deasupra salvia uscata si boiaua afumata . Prajiti muschiuletul de vitel pe ambele parti . Spre sfarsit se aduga piperul rosu . Tot acum se sareaza. Carnea de vita/ vitel este indicat sa sareze spre sfarsitul prepararii .Astfel ea va ramne frageda . Pentru prospetime presarati la servire cimbru verde tocat .

Ingrediente Muschiulet de vitel cu piper rosu si salvie

500 gr muschiulet de vitel

3 catei usturoi

3 linguri ulei

1 lingura unt

1 lingura rasa salvie uscata si maruntita

1 lingurita boia dulce afumata

1lingurita piper rosu boabe

1 lingurita cimbru verde tocat

sare

Categorii