Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan
Reteta culinara Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan
La noi in casa orezul nu este prea iubit. Pregatim destul de rar fie un pilaf cu ciuperci pentru zilele de post, fie il folosim la sarmale si din cand in cand, un orez cu carne. Am cumparat eu doi muschiuleti frumosi de porc, niste ciuperci si am zis ca mi-as dori alaturi o garnitura de orez. Si ca sa nu fac pilaf, m-am oprit la un orez cu unt si parmezan, bun, bun, bun de tot si cremos. Ce credeti ca au zis ai mei? Vezi sa mai faci reteta asta, ca ne place! Deci, inca o reteta reusita!
Ingrediente Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan
2 muschiuleti fragezi de porc
250 gr ciuperci champignon
1 mana de rosii cherry (eu am folosit de la congelator)
2 linguri ketchup dulce
2 linguri ulei
sare
piper
boia de ardei dulce
1 catel de usturoi
1 lingurita rasa oregano uscat
150 gr orez
2 linguri ulei
1 ceapa mica
500-600 ml apa
60 gr unt
3 linguri cu varf parmezan ras
sare
piper