Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Reteta culinara Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

 

De cand am descoperit acest muschiulet de porc fraged, imi place sa il gatesc in diverse feluri, pentru ca se face repede si se topeste in gura. Acum, l-am condimentat bine, am pus niste fasii de bacon intre pentru un plus de aroma si savoare si l-am servit ca aperitiv, ca fel principal cu cartofi la cuptor si salata/muraturi sau cu un orez cremos cu parmezan. Ce spuneti, va tenteaza?

Ingrediente Muschiulet impletit cu bacon si ciuperci

2 muschiuleti de porc

100 gr bacon fasii

1/2 borcan mic de ciuperci taiate

3-4 cate de usturoi

sare

piper

boia de ardei dulce

2 linguri sos teriyaki

1 lingurita cimbru uscat

1 lingura mustar Dijon

2-3 linguri ulei

150 ml apa

50 ml vin rosu

Categorii