Negresa vegana cu dovlecei

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Negresa vegana cu dovlecei

Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava pentru prajituri cu hartie de copt. Dovleceii ii radeti cu tot cu coaja, excesul de apa il eliminati. Masurati doua cani de dovlecei rasi si bine scursi de apa. Intr-un bol adaugati toate ingredientele uscate, le amestecati. Adaugati uleiul si dovleceii. Omogenizati bine. Ciocolata o taiati cu un cutit bucatele potrivite. Turnati prajitura in tava si o nivelati usor. O dati la cuptor pentru 45 de minute. O lasati sa se raceasca complet in tava si dupa o taiati. Reteta pregatita de Isabela, isabelacuisine.ro, cu produsele oferite de Green Sugar si Laboratoarele Remedia.

Ingrediente Negresa vegana cu dovlecei

- 200 g Green Sugar

- 125 ml ulei de floarea-soarelui

- 240 g faina alba

- 30 g cacao

- 2 cani* dovlecei rasi si storsi de zeama

- vanilie

- 1/2 lingurita sare

- 1 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu

- 150 g ciocolata amaruie cu minim 70% cacao

* 1 cana= 250 ml

Categorii