Obraji de porc in sos de cidru
Reteta culinara din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Obraji de porc in sos de cidru
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Obraji de porc in sos de cidru
O reteta minunata astazi cu obraji de porc mijotati. Mușchii maseteri sau obrajii de porc e unul și același lucru, o parte rara si neglijată din porc dar extraordinar de buna. Cidrul este o băutură slab alcoolică (în medie 3 - 8%), obținută prin fermentarea fructelor, mai ales a merelor sau perelor, dar și a gutuilor la o temperatură de 4 - 16° https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/obrajii-de-porc-in-sos-de-cidru.html
Ingrediente Obraji de porc in sos de cidru
500 g de obrajori de porc
3-4 cepe verzi
1 catel de usturoi
cimbru uscat
1 lingura faina
1/4 l de cidru brut (puteti pune bere)
1 lingura de miere
1 lingurita de paprika afumata
sare, piper
2 linguri ulei de masline
10 g de unt
verdeata tocata