Obraji de porc in sos de cidru

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Franta. Cum sa faci Obraji de porc in sos de cidru

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Obraji de porc in sos de cidru

 

O reteta minunata astazi cu obraji de porc mijotati. Mușchii maseteri sau obrajii de porc e unul și același lucru,  o parte rara si neglijată din porc dar  extraordinar de buna. Cidrul este o băutură slab alcoolică (în medie 3 - 8%), obținută prin fermentarea fructelor, mai ales a merelor sau perelor, dar și a gutuilor la o temperatură de 4 - 16°   https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/obrajii-de-porc-in-sos-de-cidru.html

Ingrediente Obraji de porc in sos de cidru

500 g de obrajori de porc

3-4 cepe verzi

1 catel de usturoi

cimbru uscat

1 lingura faina

1/4 l de cidru brut (puteti pune bere)

1 lingura de miere

1 lingurita de paprika afumata

sare, piper

2 linguri ulei de masline

10 g de unt

verdeata tocata

Categorii