Orez cu carne de vacuta si spanac
Reteta culinara Orez cu carne de vacuta si spanac din categoria Vita. Specific Romania. Cum sa faci Orez cu carne de vacuta si spanac
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Orez cu carne de vacuta si spanac
Unul dintre preparatele mele preferate cu orez , este cel cu carne de vacuta . Prepar o supa limpede din legume si carne . In zeama fac galuste sau pun taitei . Carnita si morcovul le folosesc pentru felul doi . In dorinta de a da prospetime si gust suplimentar ,am adugat spanac proaspat .
INGREDIENTE
Ingrediente Orez cu carne de vacuta si spanac
500 gr carne fiarta de vacuta
300 gr orez cu bob mare
300 gr baby-spanac verde
100 ml ulei floare soarelui
2 morcovi fierti din supa .
1 ceapa mare
1 l supa clara de vita cu legume
1/2 lingurita pudra turmeric
patrunjel verde
sare
piper negru macinat