Orez cu peste alb, rosii si tapenade la Rice Cooker

Reteta culinara din categoria Peste. Cum sa faci Orez cu peste alb, rosii si tapenade la Rice Cooker

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Orez cu peste alb, rosii si tapenade la Rice Cooker

 

INGREDIENTE
300 grame orez alb Basmati cateva fire de patrunjel proaspat, tocat 1 lingura otet din vin rosu ulei de masline 5 masline Kalamata 5 masline verzi 350 grame rosii cherry 15 grame busuioc proaspat 500 grame peste alb fara oase si piele (eu am folosit cod congelat)

Ingrediente Orez cu peste alb, rosii si tapenade la Rice Cooker

300 grame orez alb Basmati

cateva fire de patrunjel proaspat, tocat

1 lingura otet din vin rosu

ulei de masline

5 masline Kalamata

5 masline verzi

350 grame rosii cherry

15 grame busuioc proaspat

500 grame peste alb fara oase si piele (eu am folosit cod congelat)

Categorii