Orez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniol

Orez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniol

Reteta culinara Orez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniol din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Orez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniol

Timp de preparare
60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare
Orez cu scoici și chorizo, gătite în stil spaniol

 

Am văzut reclama pe Bucătăraș, și mi-am dat seama că achizționasem niște chorizo, fără să știu de concurs. Aș că am citit regulamentul, vizionat câteva rețete propuse de LIDL, făcut o revizie prin cămară și am preparat bunăciune asta. Să fie cu noroc! 😉#SolYMar

googletag.cmd.push(function() { googletag.display('div-gpt-ad-1608565182578-0'); });

 

INGREDIENTE
Scoici marinate SolMar cca. 234 g, Chorizo cca. 100 g, Orez camolino cca. 200 g, Apă rece cca. 500 ml, Ceapă verde 4 fire, Usturoi verde 4 fire, Ceapă galbenă 1 bucată, Ardei kapia 1 bucată, Curry Fuchs 1 linguriță, Melange Cajun Fuchs ½ linguriță, Piper proaspă macinat 1 linguriță, Sare de mare 1 lingură, Ulei de măsline 1 lingură, Pasta de roșii 2 linguri.

Ardeiul kapia, ceapa verde, galbenă și usturoiul verde se curăță, toacă mărunt și se pun la călit în puțin ulei de măslin, la foc iute cca. 5 minute.

Apoi se adaugă orezul se condimetează, se adaugă apa și se lasă la gătit cca. 15 minute la foc mediu, semiacoperit.

Apoi se adaugă scoicile și feliile de chorizo, se completează cu apă și pasta de roșii, se amestecă ușor și apoi se mai lasă la gătit cca. 15 minute, semi acoperit.

Se servește fierbinte cu pătrunjel tocat mărunt.

Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Scoici marinate SolMar cca. 234 g, Chorizo cca. 100 g, Orez camolino cca. 200 g, Apă rece cca. 500 ml, Ceapă verde 4 fire, Usturoi verde 4 fire, Ceapă galbenă 1 bucată, Ardei kapia 1 bucată, Curry Fuchs 1 linguriță, Melange Cajun Fuchs ½ linguriță, Piper proaspă macinat 1 linguriță, Sare de mare 1 lingură, Ulei de măsline 1 lingură, Pasta de roșii 2 linguri.

Categorii

Retete similare