Ostropel cu carne de curcan

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ostropel cu carne de curcan

Mai intai am fiert carnea in oala sub presiune cu un praf de sare, ceapa tocata si o frunza de dafin. Am incins uleiul intr-o cratita si am calit usturoiul zdrobit. Am adaugat pasta de tomate si sucul de rosii si le-am lasat sa dea cateva clocote. Am pus carnea, am turnat zeama in care a fiert cat sa o acopere ,am condimentat cu cimbru, boia, sare si piper si am dat cratita la cuptor pentru 10-15 minute. Se serveste cald alaturi de o mamaliguta, piure sau o salata.

Ingrediente Ostropel cu carne de curcan

500 g carne de curcan

o ceapa

4-5 catei de usturoi

o lingura pasta de tomate

300 ml suc de rosii

o frunza de dafin

boia dulce

cimbru

sare

piper

50 ml ulei

Categorii