Ostropel cu carne de gaina

Reteta culinara Ostropel cu carne de gaina din categoria Pui. Cum sa faci Ostropel cu carne de gaina

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ostropel cu carne de gaina

 

Pentru acest preparat,Ostropel cu carne de gaina,am folosit doua pulpe pe care le-am portionat .A iesit foarte gustos si m-am gandit sa impartasesc reteta preparatului .

 

INGREDIENTE
doua pulpe mari de gaina o ceapa un morcov o bucata ardei 2 foi de dafin mci 3 catei de usturoi 100 g. pasta de rosii o lingura pasta de ardei

Cele doua pulpe de gaina le-am portionat in superioare si inferioare.

Au fost mai mari si necesitau portionare.

Le-am pus la fiert in oala kucta de seara.Le-am fiert timp de 30 minute.

Dimineata am transferat intro cratita de 3 l. carnea si o parte din zeama.

Se adauga legumele intregi ,mai putin usturoiul,si le-am lasat la fiert 30minute.

Am scos ,am adaugat pasta de ardei, pasta de rosii si usturoiul pisat.

Au fiert inca 10 minute.

Am servit ostropelul cu piure de cartofi si salata de ardei copt.

Sa va fie de folos!

Ingrediente Ostropel cu carne de gaina

doua pulpe mari de gaina

o ceapa

un morcov

o bucata ardei

2 foi de dafin mci

3 catei de usturoi

100 g. pasta de rosii

o lingura pasta de ardei

Categorii