Ostropel cu carne de pasare
Reteta culinara Ostropel cu carne de pasare din categoria Pui. Cum sa faci Ostropel cu carne de pasare
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ostropel cu carne de pasare
......la acest ostropel am folosit pulpele si pieptul de la un cocos care a avut nesansa de a ajunge sa fie facut ciobita. Pulpele si pieptul le-am fiet impreuna cu celelalte parti din cocos numai ca la un moment dat le-am scos si le-am desfacut carnea de pe oase si am folosit-o la ostropel...Cam atat am avut de spus, deci la treaba! Aaa nu...la masa ca deja este gata!
Ingrediente Ostropel cu carne de pasare
2 pulpe si un piept de cocos (fierte si dezosate),
un ardei (de orice culoare),
o ceapa,
5 catei de usturoi,
4 rosii medii
un ardei iute,
cateva fire de patrunjel
sare si piper.