Ostropel de porc la Crock-Pot

Reteta culinara Ostropel de porc la Crock-Pot din categoria Porc. Cum sa faci Ostropel de porc la Crock-Pot
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ostropel de porc la Crock-Pot
Rețete de suflet
600 gr pulpa de porc 1 ceapă 200 gr roșii piure 2 foi de dafin sare piper negru 1 lingura amidon 3 catei de usturoi 1 lingura ulei mămăligă pentru servire Tăiați carnea spălată în cuburi de mărimea potrivită. Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt. Pornim Crock-Pot la funcția de gătit la temperatură înaltă. Când aparatul este încălzit, adăugați uleiul și carnea de porc. Dupa ce si-a schimbat culoarea adaugam ceapa si lasam sa se rumeneasca putin cu carnea. Oprim aparatul și îl trecem la gătire lentă timp de 4 ore. Se stinge cu rosii, apa calduta cat sa acopere carnea si foile de dafin. Cu o oră înainte de a fi gata, puneți amidonul diluat în puțină apă rece, sare și piper după gust. Cand este gata, inchideti aparatul si adaugati usturoiul tocat marunt. Serviți ostropelul cu mămăligă.Ingrediente Ostropel de porc la Crock-Pot
600 gr pulpa de porc
1 ceapa
200 gr rosii pasate
2 foi de dafin
sare
piper negru macinat
1 lingurita amidon
3 catei de usturoi
1 lingura ulei
mamaliga pentru servit