Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi

Reteta culinara Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi din categoria Pui. Cum sa faci Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi
Zilele acestea, reteta Gabrielei https://www.bucataras.ro/retete/ostropel-de-pui-72926.html m-a ispitit atat de mult, incat nu am mai putut rezista si am pregatit-o si eu, pentru fete mai ales! Au mancat nesperat de bine, ba chiar Robi cea mica, dupa ce a mancat o portie dubla a furat-o si pe cea Rebecai :) Nu am scapat fara promisiunea de a le gati, din nou!, cat mai curand. Am ales sa folosesc vinul alb in locul otetului balsamic, am adaugat o jumatate de ardei capia rosu, si am renuntat la sosul de soia, boiaua de ardei iute si la foile de dafin, nu pentru ca nu mi-ar fi placut, ci doar pentru a evita o aroma puternica, riscand astfel ca fetele sa nu mai manance. Am servit ostropelul alaturi de mamaliguta calda, imbracata in unt si branza de oi!
Ingrediente Ostropel de pui cu mamaliguta "imbracata" in branza de oi
6 pulpe de pui
½ ardei capia rosu
4-5 rosii de gradina
O ceapa alba mare
O capatana de usturoi
200 ml suc de rosii
100 ml vin alb
200 ml supa de pui/apa (daca este necesara)
O lingurita cu cimbru
Cateva frunzulite de busuioc verde
Sare si piper dupa gust
100 gr unt
200 gr branza de oi sarata
100 gr cascaval ras