Ostropel de pui la oala de lut

Reteta culinara Ostropel de pui la oala de lut din categoria Pui. Cum sa faci Ostropel de pui la oala de lut

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ostropel de pui la oala de lut

 

Pai ce sa zic, nu stiu sa gatesc putin, nu-mi iese, asa ca mereu mai ramane niste carnita...asa si acum, am facut un pui la cuptor si a ramas pieptul si-un copan....nu prea ne dam in vant dupa piept, dar nici sa-l arunc nu-mi da mana, asa ca am recurs la metoda recuperare si refolosire....Si pentru ca Bucatarsul mereu ne provoaca, am sa inscriu reteta pentru campania #gatescpentruocarte....

Ingrediente Ostropel de pui la oala de lut

cca 750 g pui, pieptul si un copan (ramase de la un pui facut la cuptor)

2 borcane de 800 g cu rosii cherry conservate

usturoi, am curatat vreo 4 capatani nu foarte mari

sare

piper

marar sau patrunjel

Categorii