Paella cu fructe de mare si peste
Reteta culinara Paella cu fructe de mare si peste din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Paella cu fructe de mare si peste
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Paella cu fructe de mare si peste
Felul asta de mancare imi tot sta de mult in gand sa-l fac...specific spaniol se face in multe combinatii. Cu peste, carne de pasare, carnati chorizo...Desigur ca pentru prima oara am ales fructele de mare, care as fi vrut sa fie o gama mai larga, macar crevetii de se mai gaseau. Dar, din pacate atunci cand doresti nu gasesti sau gasesti dar de calitate proasta. Asa ca am facut cu ceea ce am gasit si mi-a permis buzunarul...
Ingrediente Paella cu fructe de mare si peste
200 gr inele de calamar
200 gr carne de scoica
2 cepe
1 ardei rosu si 1 galben
4 linguri ulei de masline
200 gr fasole galbena pastai
100 ml vin alb sec
2 rosii
250 gr orez
sare de mare dupa gust
piper proaspat macinat dupa gust
aproximativ 500-600 ml supa de pui
1 legatura de patrunjel
1 lingurita turmeric
1 ardei iute( eu nu am avut si am folosit ardei iute jalapenios de la borcan)
felii de lamaie