Paella cu fructe de mare si peste

Reteta culinara Paella cu fructe de mare si peste din categoria Fructe de mare. Cum sa faci Paella cu fructe de mare si peste

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paella cu fructe de mare si peste

 

Felul asta de mancare imi tot sta de mult in gand sa-l fac...specific spaniol se face in multe combinatii. Cu peste, carne de pasare, carnati chorizo...Desigur ca pentru prima oara am ales fructele de mare, care as fi vrut sa fie o gama mai larga, macar crevetii de se mai gaseau. Dar, din pacate atunci cand doresti nu gasesti sau gasesti dar de calitate proasta. Asa ca am facut cu ceea ce am gasit si mi-a permis buzunarul...

Ingrediente Paella cu fructe de mare si peste

200 gr inele de calamar

200 gr carne de scoica

2 cepe

1 ardei rosu si 1 galben

4 linguri ulei de masline

200 gr fasole galbena pastai

100 ml vin alb sec

2 rosii

250 gr orez

sare de mare dupa gust

piper proaspat macinat dupa gust

aproximativ 500-600 ml supa de pui

1 legatura de patrunjel

1 lingurita turmeric

1 ardei iute( eu nu am avut si am folosit ardei iute jalapenios de la borcan)

felii de lamaie

Categorii