Papricas cu carne de porc
Reteta culinara Papricas cu carne de porc din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Papricas cu carne de porc
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Papricas cu carne de porc
Tăiați ceapa și ardeiul și gătiți timp de 7-8 minute.
Se adauga carnea taiata cubulete si se lasa 15 minute. să se întărească, până devine albicioasă.
Adăugați pasta de roșii, 1 cană de apă pentru a acoperi carnea, sare, piper și boia și gătiți timp de 30-35 de minute. Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Batem bine ouale, adaugam faina si lasam 5 minute. punem deoparte, apoi cu o lingurita punem galustele in boia. Atentie: daca sucul este suficient sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare prea putin, mai adaugati o cana de apa inainte de a adauga galustele. Lasam sa fiarba inca 20 de minute, iar la final presaram patrunjelul.
Ingrediente Papricas cu carne de porc
700-800 g carne de porc
2 cepe
2 ardei grasi/ kapia
3 linguri pasta de tomate
100 g faina
2 oua
100 ml ulei
1 lingurita ardei boia
patrunjel
sare
piper