Papricas cu carne de porc

Reteta culinara Papricas cu carne de porc din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Papricas cu carne de porc

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Papricas cu carne de porc

700-800 g carne de porc 2 cepe 2 ardei grasi 3 linguri pasta de rosii 100 g faina 2 oua 100 ml ulei 1 lingurita boia pătrunjel sare piper

Tăiați ceapa și ardeiul și gătiți timp de 7-8 minute.

Se adauga carnea taiata cubulete si se lasa 15 minute. să se întărească, până devine albicioasă.

Adăugați pasta de roșii, 1 cană de apă pentru a acoperi carnea, sare, piper și boia și gătiți timp de 30-35 de minute. Adăugați mai multă apă dacă este necesar.

Batem bine ouale, adaugam faina si lasam 5 minute. punem deoparte, apoi cu o lingurita punem galustele in boia. Atentie: daca sucul este suficient sa aiba unde sa fiarba, daca vi se pare prea putin, mai adaugati o cana de apa inainte de a adauga galustele. Lasam sa fiarba inca 20 de minute, iar la final presaram patrunjelul.

Ingrediente Papricas cu carne de porc

700-800 g carne de porc

2 cepe

2 ardei grasi/ kapia

3 linguri pasta de tomate

100 g faina

2 oua

100 ml ulei

1 lingurita ardei boia

patrunjel

sare

piper

Categorii