Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa
Reteta culinara Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa din categoria Pui. Cum sa faci Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa
Poate pare mult sa gatiti totul in casa, chiar si painea vor spune unii. Eu va sigur ca nu e greu si nimic nu se compara cu mancarea gatita acasa, chiar si cu painea. Ador acest gen de mancare, aceste tocanite si le consider cele mai bune pentru mine si familia mea. Imi place cand sunt gatite incet, iar carnea este atat de frageda de se desprinde de pe os. La fel de mult imi place si ca se gateste la cuptor si nu mai trebuie sa am grija aragazului, sa amestec in mancare si sa-mi fac probleme ca se prinde si se arde...
Ingrediente Papricas de pui cu salata de varza si paine de casa
pentru papricas:
1 pui de aproximativ 1,5 kg
1 legatura ceapa verde
2 morcovi
1 ardei rosu+1 galben(eu am folsosit ardei din congelator pusi din toamna)
3 rosii
1/2 lingurita sare si piper proaspat macinat
1 lingurita paprika afumata
2 lingurite paparika dulce
2 linguri concentrat de rosii
2 linguri pasta de ardei copt
2 linguri busuioc proaspat(congelat am avut eu)
1 legatura patrunjel
2 cani apa
3-4 cartofi mari
pentru salata:
1 varza
2 linguri ulei de rapita
2 linguri otet din cidru
sare si piper dupa gust
1 lingurita cimbru uscat
pentru paine:
300 ml zer caldut
1 lingurita sare
1 lingura zahar
2 linguri ulei de masline
500 gr faina
1/2 cub mic de drojdie maruntita
optional: amestec de seminte(susan, in, dovleac, floarea soarelui)