Pasta de ton
Reteta culinara din categoria Peste. Cum sa faci Pasta de ton
Timp de preparare 15 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pasta de ton
M-am inspirat de pe blogul lui Laura Laurentiu Bunatati de Craciun
INGREDIENTE
Pestele il scurgem bine de ulei intr-o sita.
Intr-un bol adaugam maioneza, adaugam pestele, ceapa(care o dam prin razatoare,pusa in apa 10 min si stoarsa bine de apa).
Cu ajutorul unui blender de mana, il pasam pana ce obtinem o crema fina.
Adaugam untul moale si taiat cubulete, il mixam cu blenderul pana ce se incorporeaza.
Adaugam zeama de lamaie si condimente dupa gust si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.
Ingrediente Pasta de ton
100 g ton scurs de ulei
100 g maioneza
100 g unt
zeama de la 1/2 lamaie
sare
piper
1 lingura ceapa