Pasta de ton

Reteta culinara din categoria Peste. Cum sa faci Pasta de ton

Timp de preparare 15 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pasta de ton

 

M-am inspirat de pe blogul lui Laura Laurentiu  Bunatati de Craciun

 

INGREDIENTE
100 g ton scurs de ulei 100 g maioneza 100 g unt zeama de la 1/2 lamaie sare piper 1 lingura ceapa

Pestele il scurgem bine de ulei intr-o sita.

Intr-un bol adaugam maioneza, adaugam pestele, ceapa(care o dam prin razatoare,pusa in apa 10 min si stoarsa bine de apa).

Cu ajutorul unui blender de mana, il pasam pana ce obtinem o crema fina.

Adaugam untul moale si taiat cubulete, il mixam cu blenderul pana ce se incorporeaza.

Adaugam zeama de lamaie si condimente dupa gust si dam la rece minim 1 ora inainte de servire.

Ingrediente Pasta de ton

100 g ton scurs de ulei

100 g maioneza

100 g unt

zeama de la 1/2 lamaie

sare

piper

1 lingura ceapa

Categorii