Pastai cu carne de pui

Reteta culinara Pastai cu carne de pui din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Pastai cu carne de pui

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastai cu carne de pui

 

Vă invit să încercați o mâncărică rapidă de sezon. A ieșit delicioasă.

500g păstăi 3 pulpe de pui 50g unt aromatizatcu usturoi 1 ceapă roșie 1 roșie boia de ardei dulce condiment pentru carne de pui sare 2 linguri bulion pătrunjel

Păstăile se curăță, se taie în bucăți și se pun la fiert în apă cu sare. Carnea de pui se spală, se taie cubulețe și se pune la călit în untul topit. Se prăjește pe toate părțile până când se albește. Ceapa și roșia se curăță, se toacă cubulețe și se pun la călit peste carne. Păstăile fierte pe jumătate se scurg de apă și se adaugă peste carnea de pui. Se adaugă sare, condiment pentru carne de pui și boia de ardei dulce și apă cât să le acopere și se lasă la fiert la foc potrivit pentru cca. 30 de minute. Spre final se adaugă bulionul și se mai dă un clocot. Se presară pătrunjel (preferabil proaspăt, dar eu nu am avut) și se oprește focul. Mâncărica se servește caldă ca atare sau cu o felie de pâine.

Ingrediente Pastai cu carne de pui

500g păstăi

3 pulpe de pui

50g unt aromatizatcu usturoi

1 ceapă roșie

1 roșie

boia de ardei dulce

condiment pentru carne de pui

sare

2 linguri bulion

pătrunjel

Categorii