Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor

Reteta culinara Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor din categoria Spaghete. Specific Romania. Cum sa faci Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor

 

Mmmm! va propun o reteta preparata oarecum dupa ureche, am incercat din mai multe ingredinte cate putin sa iasa ceva bunicel...sper si anume "Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor"

Ingrediente Paste cu carne de vita si purcel, cu ciuperci si sos de rosii la cuptor

PASTELE

Am ales paste dintre cele lungi si bune sa zicem, care nu se lipesc intre ele si care nici nu se sfarama la fiert si nici trecute prin cuptor.

SOSUL

1 ceapa rosie medie

4 ardei semi-rosii romanesti

7-8 ciuperci proaspete medii

700 g carne tocata (70% vita - 30% purcel)

2 carnaciori semiafumati

5 catei de usturoi

10 rosii medii coapte bine

o manunta de busuioc verde

2-3 lingurite de hrean ras

2 frunze de dafin

1-2 lingurite piper in 3 culori

1 cubulet de unt

jumatate pahar vin alb

Categorii