Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

Se taie ceapa si se caleste in putin ulei de masline pentru 5 minute,apoi se adauga ciupercile si se caleste impreuna pentru alte 10 minute la foc potrivit. Intre timp se fiebe pasta in forme de fontite tricolore. In timp ce pasta fierbe se prepara sosul bechamel. Sosul bechamel se prepara astfel: Se pune intr-un vas laptele cu untul sau margarina (ce va place mai mult) si vegeta. Dupa ce s-a topit untul, se aduga bateala facuta din faina si putina apa, apoi se amesteca continuu pana se ingroase sa nu faca cocoloase. Cand incepe sa de-a in clocot se ia de pe foc. Peste pasta fiarta de toarna ceapa cu ciupercile, sunca cubulete si cascavalul si se amesteca…apoi se toarna imediat sosul bechamel peste compozitie si se amesteca impreuna toate. Se serveste cald. Pofta buna!

Ingrediente Paste cu ciuperci, ceapa, sunca, cascaval si bechamel

500 g pasta in forma de fontite tricolore

1 cutie ciuperci champignon

1 ceapa mare

300 g sunca cubulete

300 g cascaval ra

300 ml lapte

200 g unt sau margarina

2 linguri rase de faina

1 lingura vegeta

Piper

Categorii