Paste cu creveti
Instructiuni de preparare Paste cu creveti
Crevetii inainte sa ii gatim trebuie decongelati si aruncat surplusul de apa, uscati usor cu servetel de hartie ... apoi intr-o tigaie incingem putin ulei de masline, cand uleiul este incins adaugam cozile de creveti si ii prajim usor pe ambele parti.
Aadaugam usturoiul pisat amestecam bine cu crevetii in continu la foc mic sa nu se prajeasca usturoiul.
Cand usturoiul a prins o tenta de maroniu adaugam 3 linguri din conserva de rosii cuburi.
Lasam sa dea in clocot, adaugam condimentele dupa care la final punem vinul alb.
Ingrediente Paste cu creveti
200 g cozi de creveti congelati
- 2 catei de usturoi
- ulei de masline extra-virgin
- conserva de rosii cuburi
- spaghete - 200 g
- vin alb - 200 ml
- oregano, piper, sare,
- o legatura de patrujel verde
- parmezan ras sau cascaval ras