Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Reteta culinara din categoria Porc. Cum sa faci Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

 

INGREDIENTE
1 ceapa galbena 1 ceapa rosie 1 morcov 1 ardei Kapia sare 500-600 ml apa 1 bucata pastrama din pulpa de porc afumata (850 g) 2 conserve de fasole rosie (400 g fiecare) 5 linguri suc de rosii putin maghiran uscat putin oregano uscat putin busuioc uscat putin leustean uscat 1 lingurita de boia de ardei dulce 1 lingurita zahar leustean verde pentru servire

Ingrediente Pastrama din pulpa de porc afumata cu fasole rosie la cuptor

1 ceapa galbena

1 ceapa rosie

1 morcov

1 ardei Kapia

sare

500-600 ml apa

1 bucata pastrama din pulpa de porc afumata (850 g)

2 conserve de fasole rosie (400 g fiecare)

5 linguri suc de rosii

putin maghiran uscat

putin oregano uscat

putin busuioc uscat

putin leustean uscat

1 lingurita de boia de ardei dulce

1 lingurita zahar

leustean verde pentru servire

Categorii