Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Se fierb macaroanele al dente in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Dovleceii si ardeii grasi se spala si se taie bucatele, iar ceapa si usturoiul - curatate si spalate - se toaca marunt. Se unge cu ulei o tigaie de teflon si se calesc legumele pregatite. Se sareaza, se pipereaza, se adauga zeama de zarzavat si se lasa 5 minute sa se dunstuiasca. Se incorporeaza cimbrul, sardelele, caperele si macaroanele scurse, se amesteca si se mai gusta o data de sare si piper.

Ingrediente Penne (macaroane scurte) cu fileuri de sardele

Ingrediente (pentru 4 persoane): 160 g macaroane

sare

2 dovlecei

2 ardei grasi

2 cepe

2 catei de usturoi

2 lingurite ulei

piper

10 linguri concentrat de legume (Delikat+apa)

1 lingura cimbru maruntit

4 fileuri de sardele (din conserva)

2 lingurite capere.

Categorii