Perisoare de pui cu sos bechamel

Reteta culinara Perisoare de pui cu sos bechamel din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Perisoare de pui cu sos bechamel

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Perisoare de pui cu sos bechamel

 

In cautarile mele pe net, avand ca scop: "Ce sa mai gatesc cu pui?" am gasit aceasta reteta la Lumea Laurei. E un preparat delicios, doar ca, in sosul bechamel am adaugat putin usturoi pisat. Asa a fost pe gustul meu ;)

Ingrediente Perisoare de pui cu sos bechamel

 500 gr. carne de pui tocata (eu am folosit pulpe si piept de pui);

 1 ceapa mica;

 2 linguri orez;

 1 ou;

 1 cub cu aroma de pui;

 sare

 piper;

 patrunjel;

 marar.

 600 ml. lapte;

 50 gr. unt;

 50 gr. faina;

 1/2 ceapa;

 6 cuisoare;

 4 frunze dafin;

 sare

 piper

Categorii