Perisoare de pui in sos alb de branzeturi
Reteta culinara Perisoare de pui in sos alb de branzeturi din categoria Pui. Cum sa faci Perisoare de pui in sos alb de branzeturi
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Perisoare de pui in sos alb de branzeturi
Ne-am indragostit de sosurile cu branzeturi si asta din cauza lui Vladutz si tin sa-i multumesc mult pentru asta! Face niste sosuri de te lingi pe degete. Bine, eu nu reproduc o reteta cap-coada, dar imprumut ideea de baza si prepar cu ce am eu la indemana, ca poate nu am chiar toate ingredientele folosite de el. Oricum, sosurile astea ies de nota maxima, chiar si cu mai putine ingrediente decat pune el. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ies ale lui! Cred ca-s extraordinare! <3
Ingrediente Perisoare de pui in sos alb de branzeturi
1 kg piept de pui dezosat
1 ceapa
1 cescuta orez
2 oua
sare
piper
cimbru
1 l apa
Pentru sos:
500 g smantana pentru gatit
140 g branza pufoasa cu verdeturi, de la Delaco
100 g parmezan ras
50 g unt
1 lingurita ulei de masline
1 ceapa rosie
5 catei de usturoi
275 g ciuperci din conserva
sare
piper cu lamaie
frunze de busuioc
tarhon
nucsoara
putina zeama din care au fiert perisoarele
marar verde