Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

Reteta culinara Perisoare de pui in sos alb de branzeturi din categoria Pui. Cum sa faci Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

 

Ne-am indragostit de sosurile cu branzeturi si asta din cauza lui Vladutz si tin sa-i multumesc mult pentru asta! Face niste sosuri de te lingi pe degete. Bine, eu nu reproduc o reteta cap-coada, dar imprumut ideea de baza si prepar cu ce am eu la indemana, ca poate nu am chiar toate ingredientele folosite de el. Oricum, sosurile astea ies de nota maxima, chiar si cu mai putine ingrediente decat pune el. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ies ale lui! Cred ca-s extraordinare! <3

Ingrediente Perisoare de pui in sos alb de branzeturi

1 kg piept de pui dezosat

1 ceapa

1 cescuta orez

2 oua

sare

piper

cimbru

1 l apa

Pentru sos:

500 g smantana pentru gatit

140 g branza pufoasa cu verdeturi, de la Delaco

100 g parmezan ras

50 g unt

1 lingurita ulei de masline

1 ceapa rosie

5 catei de usturoi

275 g ciuperci din conserva

sare

piper cu lamaie

frunze de busuioc

tarhon

nucsoara

putina zeama din care au fiert perisoarele

marar verde

Categorii