Peste alb cu crema de dovlecei
Reteta culinara din categoria Peste. Specific Franta. Cum sa faci Peste alb cu crema de dovlecei
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Peste alb cu crema de dovlecei
Aceasta reteta este usoara si delicioasa. Aveam o carcasa de piept de pui, cu carnea am facut snitele. N-o aruncati, este ideala pentru a da gust si mult mai buna decat Kub-urile gata cumparate. Pentru a parfuma pestele am folosit usturoi, daca nu va place puteti punea o ceapa mica salota. https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/peste-cu-crema-de-dovlecei.html
Ingrediente Peste alb cu crema de dovlecei
450 g de dovlecei (2 bucati)
1 carcasa de piept de pui (sau 1 Kub de pui sau legume)
sare marina, cimbru uscat
3 portii de branza topita
50 g smantana
10 g de grasime de rata
400 g fileu de peste alb (corvina)
1 catel bun de usturoi
15 g de unt
1 lingura sos soia
piper, boia de ardei, seminte de susan