Peste alb cu crema de dovlecei

Reteta culinara din categoria Peste. Specific Franta. Cum sa faci Peste alb cu crema de dovlecei

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Peste alb cu crema de dovlecei

 

Aceasta reteta este usoara si delicioasa. Aveam o carcasa de piept de pui, cu carnea am facut snitele. N-o  aruncati, este ideala pentru a da gust si mult mai buna decat Kub-urile gata cumparate. Pentru a parfuma pestele am folosit usturoi, daca nu va place puteti punea o ceapa mica salota.   https://www.blogulluicatalina.com/2019/05/peste-cu-crema-de-dovlecei.html

Ingrediente Peste alb cu crema de dovlecei

450 g de dovlecei (2 bucati)

1 carcasa de piept de pui (sau 1 Kub de pui sau legume)

sare marina, cimbru uscat

3 portii de branza topita

50 g smantana

10 g de grasime de rata

400 g fileu de peste alb (corvina)

1 catel bun de usturoi

15 g de unt

1 lingura sos soia

piper, boia de ardei, seminte de susan

Categorii