Peste festiv "a la Marina"
Reteta culinara Peste festiv "a la Marina" din categoria Peste. Specific Romania. Cum sa faci Peste festiv "a la Marina"
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Peste festiv "a la Marina"
La multi ani celor ce poarta numele de Maria, Marin, Ana si Ioachim! Multa sanatate si bucurie alaturi de cei dragi! Daca doriti sa preparati pestele intr-un mod aparte, care cu siguranta va vor incanta oaspetii, va invit sa incercati aceasta idee, de rezultatul careia am fost foarte incantata. Mie personal, nu-mi place sa consum pestele cu oase, asa mi-a venit ideea de a inbraca fileurile de peste in haina festiva, care implicit ii da si denumirea, fara a fi nevoit sa ghicesti ce se afla inauntru O idee minunata, zic eu care se preteaza grozav de bine pe o masa de sarbatoare. Nu va mai spun cat a fost de gustos... Fara falsa modestie, chiar am fost incantata de ce mi-a iesit.
Ingrediente Peste festiv "a la Marina"
Ingrendiente aluat:
300 gr faina,
150 gr margarina,
1 ou,
2 linguri otet,
sare.
Ingrendiente umplutura:
800 gr fileuri de merluciu,
1 lingurita oregano,
piper,
sare,
1 lingura mustar,
1/2 pahar de vin alb,
3 linguri ulei de masline.