Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
Reteta culinara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată din categoria Peste. Cum sa faci Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
Descoperă cum să prepari un pește delicios, acoperit cu o crustă crocantă de parmezan și condimente. O rețetă ușoară și rapidă, perfectă pentru o cină sănătoasă și savuroasă! Pentru acest Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată, ai nevoie de urmatoarele ingrediente: peste, parmezan, albus, pesmet si condimente.
Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată 2 fileuri de pește alb pesmet panko parmezan pătrunjel uscat 1 albuș de ou coajă de lămâie sare și piperCum se prepara Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată:
Amestecă bine un albuș de ou, condimentează cu sare și piper.
Adaugă parmezan ras, panko, pătrunjel uscat și coajă de lămâie. Amestecă bine compoziția.
Condimentează peștele cu sare și piper, apoi așază-l într-o tavă tapetata cu hârtie de copt.
Așază peste fiecare bucată jumătate din amestecul de pesmet cu parmezan și presează ușor ca să uniformizezi.
Stropește cu puțin ulei de măsline fiecare file de pește.
Pune peștele la copt în cuptor, la 190 grade C, timp de 15-20 minute.
Peștele în crustă de parmezan este gata pentru a fi servit. Este delicios și se prepară foarte ușor. Poftă bună!
Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
Ingrediente Pește în crustă de parmezan - Rețeta simplă și aromată
2 fileuri de pește alb
pesmet panko
parmezan
pătrunjel uscat
1 albuș de ou
coajă de lămâie
sare și piper