Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic
Reteta culinara Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic din categoria Peste. Cum sa faci Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic
INGREDIENTE
Ingrediente Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic
2 bucati de peste alb (eu am folosit tilapia), fara oase si piele
ulei de masline
sare
piper
Pentru sosul de otet balsamic:
2 linguri ulei de masline extra virgin
2 lingurite otet balsamic
1 lingurita mustar Dijon
sucul de la 1/2 lamaie
Pentru piureul de fasole:
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi
200 grame fasole alba fiarta (din conserva)
sucul de la 1 lamaie
1 lingurita cimbru proaspat
sare
piper