Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic

Reteta culinara Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic din categoria Peste. Cum sa faci Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic

 

INGREDIENTE
2 bucati de peste alb (eu am folosit tilapia), fara oase si piele ulei de masline sare piper Pentru sosul de otet balsamic: 2 linguri ulei de masline extra virgin 2 lingurite otet balsamic 1 lingurita mustar Dijon sucul de la 1/2 lamaie Pentru piureul de fasole: 2 linguri ulei de masline 1 catel de usturoi 200 grame fasole alba fiarta (din conserva) sucul de la 1 lamaie 1 lingurita cimbru proaspat sare piper

Ingrediente Peste la gratar cu piure de fasole si sos cald de otet balsamic

2 bucati de peste alb (eu am folosit tilapia), fara oase si piele

ulei de masline

sare

piper

Pentru sosul de otet balsamic:

2 linguri ulei de masline extra virgin

2 lingurite otet balsamic

1 lingurita mustar Dijon

sucul de la 1/2 lamaie

Pentru piureul de fasole:

2 linguri ulei de masline

1 catel de usturoi

200 grame fasole alba fiarta (din conserva)

sucul de la 1 lamaie

1 lingurita cimbru proaspat

sare

piper

Categorii