Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

Reteta culinara Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc din categoria Peste. Cum sa faci Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

 

INGREDIENTE
1 lingura de ulei 2 catei de usturoi, tocati busuic si patrunjel proaspete, tocate sare piper 4-6 rosii, tocate 400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa) 500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase 1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva) 4 linguri de unt Parmezan ras

Ingrediente Peste la tigaie cu sos de fasole alba, unt si busuioc

1 lingura de ulei

2 catei de usturoi, tocati

busuic si patrunjel proaspete, tocate

sare

piper

4-6 rosii, tocate

400 grame fasole alba din conserva (scursa de apa)

500 grame filet peste alb (eu am folosit Tilapia) fara piele si oase

1/2 cana supa de pui sau legume (din cub concentrat sau conserva)

4 linguri de unt

Parmezan ras

Categorii