Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale
Reteta culinara Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale din categoria Peste. Cum sa faci Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale
INGREDIENTE
Ingrediente Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale
200 grame rosii cherry
1 bucata de paine integrala
15 grame busuioc proaspat
1/2 catel de usturoi
15 grame muguri de pin
1 lamaie
20 grame Parmezan
ulei de masline extra virgin
2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod)
250 grame cartofi noi
100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale
1 lingura otet balsamic