Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

Reteta culinara Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale din categoria Peste. Cum sa faci Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

Timp de preparare 30 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

 

INGREDIENTE
200 grame rosii cherry 1 bucata de paine integrala 15 grame busuioc proaspat 1/2 catel de usturoi 15 grame muguri de pin 1 lamaie 20 grame Parmezan ulei de masline extra virgin 2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod) 250 grame cartofi noi 100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale 1 lingura otet balsamic

Ingrediente Peste pane cu pesto, rosii coapte, cartofi noi si varza Kale

200 grame rosii cherry

1 bucata de paine integrala

15 grame busuioc proaspat

1/2 catel de usturoi

15 grame muguri de pin

1 lamaie

20 grame Parmezan

ulei de masline extra virgin

2 bucati filet de peste alb, fara oase si piele (eu am folosit cod)

250 grame cartofi noi

100 grame fasole verde, brocolli, varza Kale

1 lingura otet balsamic

Categorii