Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent. Asezonam pieptul de porc cu sare si piper, apoi il imbracam cu un amestec de condimente (turmeric, ghimbir, scortisoara si usturoi), astfel incat sa fie uniform acoperit de acestea. La final presaram amidon avand grija ca pieptul de porc sa fie acoperit cat mai bine. Turnam in vasul Multicooker-ul Crock-Pot Express supa, apoi sucul de rosii si sosul de soia. Adaugam zaharul si mierea de albine si amestecam pana se omogenizeaza. Punem pieptul de porc in vas, punem capacul vasului si pornim aparatul pe functia de gatit carne (meat). In 35 minute mancarea noastra este gata, iar sosul este gros si lipicios.

Ingrediente Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

1 kg piept de porc

150 g suc de rosii

250 ml supa pui/ vita/ apa

100 ml sos de soia

40 ml otet de orez

70 g zahar brun

20 g miere de albine

1 lingurita rasa pudra de ghimbir

1 lingurita rasa turmeric

1/2 lingurita pudra de scortisoara

1/2 lingurita pudra de usturoi

sare

piper

1 lingura varfuita de amidon

Pentru garnitura:

200 g orez cu bob lung

450 ml apa

sare

Categorii