Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat

Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat - Cum se prepara Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat

 

Pieptul de porc cu sorici este unul dintre cele mai gustoase preparate pe care le putem face cu ocazia sarbatorilor de iarna. Se poate consuma fierbinte, dar daca il lasati sa se raceasca bine, se poate servi la sendvisuri sau alte aperitive. Pentru acest Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat, sunt necesare cateva ingrediente: piept de porc cu sorici, vin alb, condimente, usturoi si miere.

Ingrediente Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat

Ingrediente Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat:

1 kg piept de porc cu sorici

4-5 catei de usturoi

1 lingura de sare grunjoasa

1 lingura ulei de masline

1 lg miere

putin cimbru uscat

200 ml vin alb

Categorii