Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat
Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat - Cum se prepara Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat
Pieptul de porc cu sorici este unul dintre cele mai gustoase preparate pe care le putem face cu ocazia sarbatorilor de iarna. Se poate consuma fierbinte, dar daca il lasati sa se raceasca bine, se poate servi la sendvisuri sau alte aperitive. Pentru acest Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat, sunt necesare cateva ingrediente: piept de porc cu sorici, vin alb, condimente, usturoi si miere.
Ingrediente Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat
Ingrediente Piept de porc cu sorici crocant la cuptor - O delicatesa de nerefuzat:
1 kg piept de porc cu sorici
4-5 catei de usturoi
1 lingura de sare grunjoasa
1 lingura ulei de masline
1 lg miere
putin cimbru uscat
200 ml vin alb