Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci

Reteta culinara Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci din categoria Porc. Cum sa faci Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci

 

De data asta am gatit la surioara mea, cu ingredientele ei, in bucataria ei, cred ca m-am descurcat si de data asta , ca ne-am lins pe degete ce bun a iesit....musai trebuia sa ma descurc ca venea Leone obosit de la concurs si avea nevoie de calorii....daca zic la ce ora am mancat chestia asta, multi mor instant...era trecut de 22.30.....:)))))))))))))))))))

Ingrediente Piept de porc cu usturoi verde si rosii, la tuci

cca 1,5 kg piept de porc fara sorici

un manunchi de usturoi verde

cca 600 g rosii

sare

piper

Categorii