Piept de porc fiert in bere

Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Piept de porc fiert in bere

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de porc fiert in bere

 

Pentru a obține o carne de porc fragedă și delicioasă vă recomand să o fierbeți în bere. Cu siguranță rezultatul va fi pe placul vostru. Îi mulțumesc bucatarasului pentru acest pont. 

Ingrediente Piept de porc fiert in bere

1 buc piept de porc (1.5 kg)

2 litri bere (cât să acopere)

3 buc foi de dafin

2 morcovi

½ buc țelină

1 ceapă

1 păstârnac

1 pătrunjel rădăcină

1 lingură piper boabe

Sare (dupa gust )

cimbru

Pentru glazură:

4 linguri sos de soia

2 linguri miere

1 linguriță boia dulce

2 linguri cremă de otet balsamic

1 linguriță condimente pentru carne de porc

Piper

Pentru garnitură:

400 g mix de legume

Oregano

Cimbrișor

Sare

2-3 linguri de bulion

O căniță de apă

Categorii