Piept de porc fiert in bere
Reteta culinara din categoria Porc. Specific Romania. Cum sa faci Piept de porc fiert in bere
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de porc fiert in bere
Pentru a obține o carne de porc fragedă și delicioasă vă recomand să o fierbeți în bere. Cu siguranță rezultatul va fi pe placul vostru. Îi mulțumesc bucatarasului pentru acest pont.
Ingrediente Piept de porc fiert in bere
1 buc piept de porc (1.5 kg)
2 litri bere (cât să acopere)
3 buc foi de dafin
2 morcovi
½ buc țelină
1 ceapă
1 păstârnac
1 pătrunjel rădăcină
1 lingură piper boabe
Sare (dupa gust )
cimbru
Pentru glazură:
4 linguri sos de soia
2 linguri miere
1 linguriță boia dulce
2 linguri cremă de otet balsamic
1 linguriță condimente pentru carne de porc
Piper
Pentru garnitură:
400 g mix de legume
Oregano
Cimbrișor
Sare
2-3 linguri de bulion
O căniță de apă