Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Reteta culinara Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

 

"Ziua cand imi rasfat nevasta", sotul in cazul meu. Cu asa reteta mi-ar placea sa fiu rasfatata! Iubesc puiul crocant, mai ales cel in fulgi de porumb, dar mereu ma feresc de el pentru ca oriunde te duci, ti-l da prajit in baie de ulei. Intr-o buna zi m-am hotarat sa imi fac eu acasa, sa pun ceea ce imi place, dar mai ales, sa il gatesc la cuptor. Doamne cat de bun a putut sa iasa! Sosul de iaurt a fost completarea perfecta! A devenit reteta preferata a familiei! Merita sa pregatiti asa ceva!

Ingrediente Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Pui:

1 piept de pui mare dezosat

1 lingura sos teriyaki

1 lingura plina mustar Dijon

sare

piper

boia de ardei dulce

1 lingurita busuioc uscat

2 catei de usturoi

2 linguri ulei

5 linguri iaurt

1 lingura mustar Dijon

1 lingura crema de branza

sare

piper

2-3 crengute marar verde

1 lingura ulei de masline

2 oua

faina alba

fulgi de porumb

sare

piper

Categorii