Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt

Reteta culinara Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt
"Ziua cand imi rasfat nevasta", sotul in cazul meu. Cu asa reteta mi-ar placea sa fiu rasfatata! Iubesc puiul crocant, mai ales cel in fulgi de porumb, dar mereu ma feresc de el pentru ca oriunde te duci, ti-l da prajit in baie de ulei. Intr-o buna zi m-am hotarat sa imi fac eu acasa, sa pun ceea ce imi place, dar mai ales, sa il gatesc la cuptor. Doamne cat de bun a putut sa iasa! Sosul de iaurt a fost completarea perfecta! A devenit reteta preferata a familiei! Merita sa pregatiti asa ceva!
Ingrediente Piept de pui crispy, la cuptor, cu sos de iaurt
Pui:
1 piept de pui mare dezosat
1 lingura sos teriyaki
1 lingura plina mustar Dijon
sare
piper
boia de ardei dulce
1 lingurita busuioc uscat
2 catei de usturoi
2 linguri ulei
5 linguri iaurt
1 lingura mustar Dijon
1 lingura crema de branza
sare
piper
2-3 crengute marar verde
1 lingura ulei de masline
2 oua
faina alba
fulgi de porumb
sare
piper