Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere

Reteta culinara din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere

 

Hello ! ✋👧 Pentru ca solicitarea a fost mare pentru aceasta reteta, m-am gandit sa o impartasesc si cu voi. Aceasta reteta este de la un prieten drag mie, parte din familia noastra. Foarte usor de facut, asa ca, luati repejor un pix si o foaie si notati , dupa cum urmeaza:

 

INGREDIENTE
1 casoleta piept pui 6-7 cartofi albi condimente (oregano/cimbru/rozmarin) 2 plicuri condimente Knor punga magica de cartofi rozmarin cu usturoi ulei de masline Sos: 1/2 tub mustar cu miere in compozitie zeama de la 2 lamai 200 ml ulei de masline (eu am pus la ochi)  1 lingura jumatate de miere

Taiem cartofii cubulete, ii amestecam cu 1 plic de condimente Knor si ii asezam in tava, dupa care ne apucam de sos. Al 2-lea plic de Knor il amestecam cu putin ulei de masline si ungem pieptul de pui. Intr-un recipient, punem mustarul cu zeama de lamaie,uleiul de masline si mierea si le mixam cu un blender. Dupa ce se omogenizeaza sosul, turnam jumatate din cantitate peste cartofi, amestecam, asezam pietul deasupra si turnam celalata jumatate de sos deasupra. 😀

Punem in cuptor aproximativ 60-70 minute, depinde si de cuptorul folosit. Produsul final, in urmatoarea poza. 😁😁

Sper sa folositi cu drag aceasta reteta si sa fie pe placul vostru. Roxenne`s Kitchen va ureaza o zi minunata !

Ingrediente Piept de pui cu cartofi in sos de mustar cu miere

1 casoleta piept pui

6-7 cartofi albi

condimente (oregano/cimbru/rozmarin)

2 plicuri condimente Knor punga magica de cartofi rozmarin cu usturoi

ulei de masline

Sos:

1/2 tub mustar cu miere in compozitie

zeama de la 2 lamai

200 ml ulei de masline (eu am pus la ochi) 

1 lingura jumatate de miere

Categorii