Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb

Reteta culinara din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb

 

https://www.bucataras.ro/retete/ciuperci-cu-piept-de-pui-si-smantana-80112.html de la reteta Ksenyei am luat ideea de pui cu ciuperci, pe care eu am adaptat-o cu vinul alb, usturoiul si maghiranul, am scos laptele, faina si nucsoara si am preferat ca pieptul de pui sa il dau prin tigaie inainte. A iesit o super mancarica! Merge foarte bine alaturi de o garnitura cu orez ! Toamana se numara ciupercile :))

Ingrediente Piept de pui cu ciuperci, smantana si vin alb

1 piept de pui (cca. 250-300 g)

1 ceapa de marime medie

500 g ciuperci proaspete

2 catei mari de usturoi

4 linguri ulei

150 ml vin alb sec

200 ml apa

250 g smantana pentru gatit

1 lingurita patrika dulce

1 lingurita maghiran

sare

piper

patrunjel verde

Categorii