Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Reteta culinara Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Un piept de pui; 1 dovlecel; 1 zucchini; Usturoi; Lamaie; Ulei de masline; Patrunjel; Sare; Piper. Usturoiul se toaca si se amesteca bine cu patrunjelul tocat, zeama de lamaie si ulei de masline, apoi se pune impreuna cu pieptul de pui (taiat in bucati mai mari) intr-o punga la frigider, min. o ora. Bucatile de pui se pun intr-o tigaie grill si se lasa cateva minute pe fiecare parte, pana se rumenesc frumos, apoi se baga la cuptor, 20-30min. Dovleceii se taie rondele, se dau cu sare si piper, apoi se gatesc pe grill cate 2 min pe fiecare parte. Se serveste cu usturoi tocat si patrunjel proaspat.

Ingrediente Piept de pui cu dovlecei, lamaie si patrunjel

Un piept de pui;

1 dovlecel;

1 zucchini;

Usturoi;

Lamaie;

Ulei de masline;

Patrunjel;

Sare;

Piper.

Categorii