Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice
Reteta culinara Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice
Zilele trecute, am vizionat un video, cu un preparat de bază cu carne de pui, mozzarela, rosii si busuioc, postat de dragul http://www.bucataras.ro, preluat de pe @Tasty sau @Tastemade :D, what ever :d Mi-a rămas pe retină, am reținut, ingredientele și modul de preparare, așa că am executat Sincerrrr???? Superrr fraged, aromat și mai ales simpluuuuu Spor și poftă bună! http://retete.panacris.ro/recipes/piept-de-pui-cu-mozzarella-rosii-si-ierburi-aromatice/
Ingrediente Piept de pui cu mozzarella, rosii si ierburi aromatice
Piept de pui cca. 500 g ( 2 bucăți),
Mozzarella 2 bucăți mici, cca. 100 g,
Roșii medii cca. 2 bucăți,
Frunze de salvie,
Frunze de lămâiță,
Sare de mare cca. 20 g,
Piper proaspăt măcinat cca. 2 g,
Smântână de gătit cca. 300 ml.