Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra
Reteta culinara Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra
Am citit ca fasolea neagra este foarte sanatoasa pentru inima si creier,asa ca m-am gandit ca pentru astazi sa fac o masa sanatoasa pentru cei dragi.Pentru ca este un bob foarte mic,tare dar si pentru ca are nevoie de ceva timp sa fiarba,am inmuiat fasolea in apa de cu o seara inainte.
Ingrediente Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra
Am folosit pentru fasole:
300 gr fasole neagra
2 foi dafin
piper,sare
1 catel de usturoi
1 lingura unt
Pentru friptura:
1 piept mare de pui
sos soia,
sos worchester
curry
unt