Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra

Reteta culinara Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra

 

Am citit ca fasolea neagra este foarte sanatoasa pentru inima si creier,asa ca m-am gandit ca pentru astazi sa fac o masa sanatoasa pentru cei dragi.Pentru ca este un bob foarte mic,tare dar si pentru ca are nevoie de ceva timp sa fiarba,am inmuiat fasolea in apa de cu o seara inainte.

Ingrediente Piept de pui cu sos barbeque si piure de fasole neagra

Am folosit pentru fasole:

300 gr fasole neagra

2 foi dafin

piper,sare

1 catel de usturoi

1 lingura unt

Pentru friptura:

1 piept mare de pui

sos soia,

sos worchester

curry

unt

Categorii