Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

Reteta culinara Piept de pui cu sos veloute si ciuperci din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

 

Reteta asta e facuta mai demult si isi astepta cuminte rindul in sirul de postari. Pentru ca aseara am preparat-o again, am decis ca e timpul sa zboare on-line. Asa ca astazi, la pranz, va astept cu un delicios piept de pui cu sos veloute si ciuperci. Spalati-ve bine pe manute si treceti la savurat un sosulet si niste ciupercute si-apoi lingeti degetelele si .........."Saru'mana pentru masa" Ok?

Ingrediente Piept de pui cu sos veloute si ciuperci

1-2 piept de pui 

4 catei de usturoi

putina supa de pui

1 praz mic taiat rondele 

1 morcov mare

2-3 foi dafin

1 lingurita cimbru

1 lingurita boabe de piper

1 lingurita seminte de coriandru

sare de mare si putin piper macinat

ulei de masline

vreo 12 ciuperci 

1 ceapa taiata julienne

150 ml vin alb sec

250 ml smantana

Categorii