Piept de pui cu sote de ghebe

Reteta culinara Piept de pui cu sote de ghebe din categoria Pui. Specific Romania. Cum sa faci Piept de pui cu sote de ghebe
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui cu sote de ghebe
Cand sunt in pana de idei si nu mai stiu ce sa pregatesc scot imediat niste piept de pui, mai ales ca este carnea mea preferata, o garnitura langa si e gata imediat masa. Cu aceasta ocazie va arat cum marinez eu pieptul de pui de ceva timp si ma laud, fara modestie, ca i-am cucerit pe toti cu el, mereu zic ca este cel mai bun piept de pui la gratar ;;)
Ingrediente Piept de pui cu sote de ghebe
Pentru marinarea pieptului de pui:
4 felii piept de pui
1 lingurita mustar
2 linguri ulei
2-3 linguri vin
sare
piper
1 lingurita boia de ardei dulce
un varf de lingurita oregano uscat
1 catel de usturoi
Sote de ghebe:
1 ceapa mica
300 gr ghebe
2 linguri ulei
sare
piper
3 linguri smantana
2-3 crengute marar verde