Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Reteta culinara Piept de pui cu tortelloni in sos alb din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu tortelloni in sos alb

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui cu tortelloni in sos alb

 

Trebuie sa va spun ca aceasta reteta a fost notata cu nota maxima de catre baietii mei :X Ca m-am profilat pe sosuri albe, cred ca v-am mai spus, doar combinatia este alta de fiecare data. Chiar daca este o mancare calorica, este tare gustoasa si din cand in cand ne putem permite sa ne rasfatam papilele si cu astfel de preparate. Si pentru ca am citit articolul postat de Bucataras, m-am gandit sa #gatescpentruocarte, aceasta reteta a mea.

Ingrediente Piept de pui cu tortelloni in sos alb

1 kg piept de pui

sare

piper

zeama de lamaie

boia de ardei

faina

25 g unt

20 ml ulei de masline

200 ml vin alb demidulce

250 g mascarpone

400 g smantana

1 capatana de usturoi

frunze de busuioc

oregano

50 g parmezan

600 g tortelloni cu spanac si ricota

apa

sare

marar verde

patrunjel verde

Categorii