Piept de pui cu tortelloni in sos alb
Reteta culinara Piept de pui cu tortelloni in sos alb din categoria Pui. Cum sa faci Piept de pui cu tortelloni in sos alb
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui cu tortelloni in sos alb
Trebuie sa va spun ca aceasta reteta a fost notata cu nota maxima de catre baietii mei :X Ca m-am profilat pe sosuri albe, cred ca v-am mai spus, doar combinatia este alta de fiecare data. Chiar daca este o mancare calorica, este tare gustoasa si din cand in cand ne putem permite sa ne rasfatam papilele si cu astfel de preparate. Si pentru ca am citit articolul postat de Bucataras, m-am gandit sa #gatescpentruocarte, aceasta reteta a mea.
Ingrediente Piept de pui cu tortelloni in sos alb
1 kg piept de pui
sare
piper
zeama de lamaie
boia de ardei
faina
25 g unt
20 ml ulei de masline
200 ml vin alb demidulce
250 g mascarpone
400 g smantana
1 capatana de usturoi
frunze de busuioc
oregano
50 g parmezan
600 g tortelloni cu spanac si ricota
apa
sare
marar verde
patrunjel verde