Piept de pui impanat -la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot-reteta nr.1900
Reteta culinara Piept de pui impanat -la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot- nr.1900 din categoria Pui. Specific Spania. Cum sa faci Piept de pui impanat -la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot-reteta nr.1900
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui impanat -la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot-reteta nr.1900
De mare folos aparatul acesta Multicooker 5 in 1 Digital Crock Pot .Te scuteste de mare bataie de cap . Il setezi si la gata scoti din el mancarica gustoasa . Am remarcat in mod special fragezimea carnii pregatita astfel .
800 gr piept de pui fara piele si os[2 buc] 800 gr cartofi rosii noi 200 gr carnat chorizo picant 100 ml ulei floarea soarelui 100 gr unt inghetat 4 fire usturoi verde 1 lingurita boia afumata 1 lingurita ras-el hanout 1 lingurita usturoi granulat 1/2 lingurita piper negru macinat 1 legatura mica patrunjel verde sare roz de Himalaya Cartofii se curata , se spala si se taie cuburi . Introduceti cartofii in cuva aparatului de gatit si ii amestecati cu putin ulei , 100 ml apa ,patrunjel verde tocat si ii sarati . Pieptul de pui se taie in jumatati si se spala . Fiecare bucata de carne se inteapa cu ajutorul unui cutit ascutit . In fiecare bucata de carne se introduc bucatele de unt , felii lungi de carnat chorizo si cate un fir de usturoi verde . Untul este indicat sa fie inghetat pentru a putea fi introdus mai usor in interiorul bucatii de carne . In exterior bucatile de piept impanate cu unt, carnat si usturoi se condimenteaza cu boia , ras el hanout , boia afumata si piper negru macinat . Nu uitati sa si sarati usor carnea pe exterior . Puneti gratarul de inox deasupra cartofilor . Pe gratar se aseaza bucatile de piept de pui impanate, , stropite cu ulei . Am setat aparatul pe functia Bake timp de o ora si jumatate . Cartofii vor fi bine condimentati pentru ca se scurg peste ei untul si condimentele din pui . La servire am mai pus peste cartofi patrunjel verde tocat . Pieptul de pui feliat are o sectiune frumosa . In interior este fraged cu ajutorul untului dar si al modului de preparare . Gustati si sarati daca mai este nevoie . Serviti alturat salata de cruditati preferata . Pofta buna !!!!Ingrediente Piept de pui impanat -la Multicooker 5 in 1 Digital 5,6 l Crock Pot-reteta nr.1900
800 gr piept de pui fara piele si os[2 buc]
800 gr cartofi rosii noi
200 gr carnat chorizo picant
100 ml ulei floarea soarelui
100 gr unt inghetat
4 fire usturoi verde
1 lingurita boia afumata
1 lingurita ras-el hanout
1 lingurita usturoi granulat
1/2 lingurita piper negru macinat
1 legatura mica patrunjel verde
sare roz de Himalaya