Piept de pui in sos curry
Reteta culinara Piept de pui in sos curry din categoria Pui. Specific India. Cum sa faci Piept de pui in sos curry
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Piept de pui in sos curry
Stiu ca nu e foarte aratos dar are un gust nemaipomenit de bun,este o reteta indiana cu mult curry,mie personal imi place foarte mult,atat de mult ca am mancat de doua ori in aceeasi zi,prima data cand am mancat asemenea fel a fost la Trieste acum vreo 7 ani,am cumparat cu al meu mancare pentru acasa si era si pui cu curry,am incercat si ne-a ramas in minte pana acum cand am facut eu singurica acasa,foarte bun va asigur.Gustul este la inceput dulceag apoi mai piscacios de la curry dar nu exagerat,chiar potrivit.Este si curry dulce si mai piscacios,eu aveam cel piscacios,dar mai bine cu un pahar de vin alb dulce ca Moscato d'Asti.
Ingrediente Piept de pui in sos curry
2 piepti de pui
zeama de lamaie
sare
ulei de masline
jumate de ceapa rosie
250 ml vin alb Moscato d'Asti
apa fiarta cat ajunge(vreo 3 polonici am pus eu)
1 lingura plina de curry
knorr aroma de timo si rozmarin
putina sare
250 gr smantana sau frisca de bucatarie