Piept de pui in sos curry

Reteta culinara Piept de pui in sos curry din categoria Pui. Specific India. Cum sa faci Piept de pui in sos curry

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Piept de pui in sos curry

 

Stiu ca nu e foarte aratos dar are un gust nemaipomenit de bun,este o reteta indiana cu mult curry,mie personal imi place foarte mult,atat de mult ca am mancat de doua ori in aceeasi zi,prima data cand am mancat asemenea fel a fost la Trieste acum vreo 7 ani,am cumparat cu al meu mancare pentru acasa si era si pui cu curry,am incercat si ne-a ramas in minte pana acum cand am facut eu singurica acasa,foarte bun va asigur.Gustul este la inceput dulceag apoi mai piscacios de la curry dar nu exagerat,chiar potrivit.Este si curry dulce si mai piscacios,eu aveam cel piscacios,dar mai bine cu un pahar de vin alb dulce ca Moscato d'Asti.

Ingrediente Piept de pui in sos curry

2 piepti de pui

zeama de lamaie

sare

ulei de masline

jumate de ceapa rosie

250 ml vin alb Moscato d'Asti

apa fiarta cat ajunge(vreo 3 polonici am pus eu)

1 lingura plina de curry

knorr aroma de timo si rozmarin

putina sare

250 gr smantana sau frisca de bucatarie

Categorii